Impala Run 2020 > 2021

Gezien de hoge waarschijnlijkheid dat er op 2 mei nog geen evenementen zullen georganiseerd worden door de coronadreiging, ziet het Impala Running Team zich genoodzaakt om de Impala Run 2020 af te gelasten. We bedanken alle inschrijvers, sponsors en medewerkers voor hun vertrouwen en enthousiasme. Alle deelnemers die hun inschrijving betaalden krijgen het bedrag teruggestort Lees meer overImpala Run 2020 > 2021[…]

Corona update

Zoals de meeste organisatoren beraadt het Impala Running team zich momenteel over de vraag of de Impala Run op 2 mei 2020 kan doorgaan. We wachten voorlopig nog op een volgende beslissing van de overheid omtrent het verlengen van de huidige maatregelen. Zodra we een beslissing nemen, lees je het hier.

Een geweldige 10e editie!!

De tiende Impala Run was een onvergetelijke editie met meer deelnemers dan ooit, meer afstanden dan ooit, maar vooral met de meest geweldige deelnemers ooit! Foto’s en uitslagen komen zo snel mogelijk online!

Last call voorinschrijvingen 2018

De inschrijvingen voor de Impala Run 2018 lopen binnen als isotone drank in een sporter! Voorinschrijven aan een gunstige prijs kan nog tot vrijdag 27 april via onze website. Nadien is enkel nog een daginschrijving aan vol tarief mogelijk.

Inschrijvingen 2018 geopend!

De inschrijvingen voor de Impala Run 2018 zijn geopend! Je kan je vanaf vandaag tot 27 april inschrijven via de inschrijfmodule. Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een e-mail met de betalingsgegevens. Je inschrijving is pas definitief als we je betaling hebben ontvangen.

Editie 2017: Fantastisch!

Met bijna 500 deelnemers in totaal, een geweldige sfeer en prachtig weer was de ImpalaRun 2017 een absoluut succes. Resultaten en foto’s zijn te bekijken op onze website. Bedankt aan alle deelnemers en sponsors en tot volgend jaar!