2023 zonder Impala Run

Met veel spijt moeten we meedelen dat we in 2023 jammer genoeg geen Impala Run zullen organiseren. De organisatie van het evenement vergt heel wat vrijwillige krachten, en die kunnen we op dit moment niet vinden. We bekijken zeker nog de optie om er in 2024 opnieuw te staan!

Terug van weggeweest

De Impala Run 2022 was alweer een succes! Het weer was uitstekend, de ongelukken afwezig en uzelf geweldig! Resultaten zijn te vinden op deze pagina. Foto’s verzamelen we nog en zijn weldra beschikbaar op deze website!

7 mei 2022

Het Impala Running Team is er stevig van overtuigd dat de barometer tegen mei optimaal zal staan om eindelijk weer een complete versie van de Impala Run te organiseren. De sfeer en de formule blijven dezelfde, de goesting zal alleen maar groter zijn! Schrijf 7 mei alvast in je agenda en hou onze website in Lees meer over7 mei 2022[…]

Impala Run 2020 > 2021

Gezien de hoge waarschijnlijkheid dat er op 2 mei nog geen evenementen zullen georganiseerd worden door de coronadreiging, ziet het Impala Running Team zich genoodzaakt om de Impala Run 2020 af te gelasten. We bedanken alle inschrijvers, sponsors en medewerkers voor hun vertrouwen en enthousiasme. Alle deelnemers die hun inschrijving betaalden krijgen het bedrag teruggestort Lees meer overImpala Run 2020 > 2021[…]

Corona update

Zoals de meeste organisatoren beraadt het Impala Running team zich momenteel over de vraag of de Impala Run op 2 mei 2020 kan doorgaan. We wachten voorlopig nog op een volgende beslissing van de overheid omtrent het verlengen van de huidige maatregelen. Zodra we een beslissing nemen, lees je het hier.

Een geweldige 10e editie!!

De tiende Impala Run was een onvergetelijke editie met meer deelnemers dan ooit, meer afstanden dan ooit, maar vooral met de meest geweldige deelnemers ooit! Foto’s en uitslagen komen zo snel mogelijk online!

Last call voorinschrijvingen 2018

De inschrijvingen voor de Impala Run 2018 lopen binnen als isotone drank in een sporter! Voorinschrijven aan een gunstige prijs kan nog tot vrijdag 27 april via onze website. Nadien is enkel nog een daginschrijving aan vol tarief mogelijk.

Inschrijvingen 2018 geopend!

De inschrijvingen voor de Impala Run 2018 zijn geopend! Je kan je vanaf vandaag tot 27 april inschrijven via de inschrijfmodule. Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een e-mail met de betalingsgegevens. Je inschrijving is pas definitief als we je betaling hebben ontvangen.